Kmü Gıda Mühendisliği Öğrencileri Bitirme Projelerini Sergiledi
Kmü Gıda Mühendisliği Öğrencileri Bitirme Projelerini Sergiledi

Editör: Zülküf Atael
23 Mayıs 2019 - 01:37
Sergide 2018-2019 yılı Gıda Mühendisliği bölümünden mezun olacak öğrencilerin bitirme projelerinin yanı sıra ‘Püskürtmeli Kurutucuda Mikroenkapsülasyon Yöntemiyle Aromalı Yumurta Akı Tozu Üretimi’, ’Kolajen İlaveli Meyveli İçecek’, ‘Glutensiz Makarna Üretiminde Pirinç Unu ve Mısır Ununun Kalite Üzerine Etkisi’ ve ‘Sarı Soğan Kabuğu Suyunun Çiğ, Pastörize ve UHT Sütlere İnoküle Edilen Farklı Konsantrasyonlardaki S. Aureus Üzerine İnhibitör Etkisinin Belirlenmesi’ konulu TÜBİTAK destekli projelerin poster sunumları da tanıtıldı.
Sergi, posterlerin Gıda Mühendisliği bölümü hocalarından oluşan jüri tarafından araştırma ve derleme kategorisinde değerlendirilmelerinin ardından dereceye giren öğrencilere başarı belgelerinin verilmesi ile sona erdi.
[gallery link="file" size="full" ids="14179,14180,14181,14182,14183,14184,14185,14186,14187,14188,14189"]
FACEBOOK YORUMLAR